Enkele feiten over Stoppen Met Roken :


Nicotineplakker en nicotinekauwgom WERKT NIET


Je kan niet succesvol stoppen met roken door het gebruik van Nicotine plakkers of nicotine kauwgom. Nicotine plakkers en kauwgom bestaan meer dan dertig jaar. Wanneer ze werkelijk zouden werken, zouder er toch geen rokers meer zijn, of niet soms? Dit feit alleen zou je moeten duidelijk maken dat nicotineplakkers en -kauwgom niet het antwoord zijn om blijvend te stoppen met roken. Waarschijnlijk heb je dit zelf reeds aan den lijve ondervonden ;-( !


Laser Therapie  om te stoppen met roken WERKT NIET.

Je zal ook niet stoppen met roken door gebruik te maken van Lasertheraphie. Feitelijk hebben uitgebreide studies wereldwijd aangetoond dat de 'zogenaamde resultaten' van lasertherapie enkel gelijk zijn aan de placebo resultaten bij testgroepen die een blanco test-therapie kregen. In de groep rokers die de 'echte' therapie ondergingen was minder dan 5% nog rookvrij bij ondervraging 1 jaar na de behandeling. In de placebo groep was 4.2% nog rookvrij 1 jaar na de blanco-test. Laser therapie zal je niet blijvend helpen stoppen met roken. Punt.

Zyban, Champix WERKT NIET.

Nieuwe medicijen zoals Zyban en Champix, die door de pharmaceutische industrie gelanceerd zijn om meer winst te maken, helpen je niet om blijvend te stoppen met roken. Weerom, deze medicijnen zijn gedurende jaren beschikbaar op de markt en toch hebben we nog steeds een gelijkaardig aantal rokers die vechten om van hun verslaving af te geraken. Niet alleen kosten deze medicijnen je handenvol geld maar wanneer je stopt met ze in te nemen begint meer dan 95% van de gebruikers terug te roken binnen een jaar nadat ze met Zyban of Champix begonnen waren. Jaarlijks sterven ongeveer 500 rokers als een direct gevolg van het gebruik van Zyban. Dit is natuurlijk ook een manier om te stoppen met roken maar niet onmiddellijk de manier die wij zouden aanbevelen ;-)

Wat te denken over andere Online RookStop sites, hypnose, etc.

Eerlijk gezegd, voor zover ik deze heb kunnen ontdekken en bestuderen zijn de meeste online rookstop sites, hypnose, electrische sigaretten, kruidenthee etc.,...,in mijn bescheiden mening, pure ..., inderdaad pure onzin. Stoppen met roken is een serieuze aangelegenheid en een groot probleem voor vele rokers wereldwijd. Jammer genoeg maken gladde marketeers handig misbruik van dit probleem en halen ze snel grote winsten binnen door jou gelijk wat te beloven zolang je maar hun rommel koopt.

Ondertussen zou je al dienen te weten dat ik er wel serieus mee bezig ben, nadat ik gedurende meer dan 22 jaar zelf een zware kettingroker geweest ben. Zo ben ik ondertussen uitvoerig aan bod gekomen in de binnenlandse en buitenlandse pers (oa. bij Astrid Joosten -VARA, Goedele -VTM, VRT journaal, P-Magazine, TRENDS, de kranten, radio, etc.) omdat De MENTALE STOPPEN MET ROKEN METHODE al bij tienduizenden rokers bewezen heeft dat het effectief werkt omdat ik je rookverslaving benader vanuit het 'mentale' aspect omdat hier het echte probleem verscholen is; je mentale verslaving.

 

PROBEER Mijn REVOLUTIONAIRE Mentale Stoppen Met Roken hier uit.
Klik hier en geniet van je verstandige keuze gedurende vele, lange gezonden jaren.!

 

Enkele deelnemers getuigen... 

Strobbe Jan - Geraardsbergen
Ik hecht geen belang aan de laatste sigaret, heb al zoveel mezelf bedrogen met
"en nu de allerlaatste" ... ik ben blij dat ik deze methode heb gevonden waardoor
ik mijn laatste sigaret gerookt heb.

De Keersmaecker Piet - Leuven
Zeer opgelucht dat het gelukt is! Ik ben eindelijk baas over mezelf! Thanks Eric.

Rob Erechts - Berchem
Het Rookstop programma is voor mij zeer leerzaam en heb vooral het meeste gehad aan de uitleg van de bruggetjes. Ik ben zeer blij dat ik deze stap genomen heb!

Kelly Otten - Rotterdam
Het inzicht op de neuro-associaties gaan me hier doorheen helpen! Ik had altijd schrik om te hervallen,
maar nu ik dit inzicht heb, zal het vele malen gemakkelijker gaan. 

Heidi Santy - Beervelde
Dankzij je programma, heb ik de discipline gevonden om defintief te kunnen stoppen. Ik voel me
niet meer zwak, en ik ben volledig overtuigd dat jou methode voor iedere andere roker ook kan werken!
Enorm bedankt!

Mieke GabriÎls - Antwerpen
It's Easy! Yes! Ben zo enorm opgelucht, ik geloof het zelf nog niet helemaal. Stom dat ik er als
NLP-er zelf niet ben opgekomen. Een geweldige bewustwording.

Mie Beullens - Mechelen
Yes, eindelijk verlost van die bitch en neen dat is niet moeilijk! Ik ben blij dat ik niet meer verslaafd moet zijn. Zeer goed programma met motiverend enthousiasme. NLP werkt dus, daar hou ik me aan vast met een positief gevoel. 

Chris Bus - Bergen op Zoom
Stoppen is makkelijk! Er is niets om op te geven! De Mentale Stoppen Met Roken Methode is informatief en zeer vermakelijk! Ik voel me enorm blij en opgelucht.

Korien Olsthoorn - Rotterdam
Het is makkelijk om te stoppen met roken en ik ben ervan overtuigd dat ik de rest van mijn lange leven zal kunnen doen zonder de sigaret! Het programma was zeer nuttig om mentaal de stap te maken. Het blijkt achteraf zeer logisch. 

Ron Camphens - Maaseik
De laatste sigaret was makkelijker om te roken dan de eerste ooit geweest is. Het besef dat het roken je in je hoofd ingeperst is door de maatschappij heeft mijn hele kijk op de zaak veranderd. Dank je !

Jaap Langerhorst - Monnickendam
Ik ben blij dat ik tot het inzicht ben gekomen dat ik mij "vergist" heb. De angst dat ik terug zou beginnen met roken is volledig weg. Dank je Eric, om van mij een gelukkige vrije niet-roker te maken!

Lil Vandergeeten - Keerbergen
Dit programma is een geweldige aanrader. Ludiek maar 'to the point'. Bedankt !! De brief aan mezelf is het meest confronterende,recht naar het hart. 

Kaatje Verhoeven - Kortrijk
Ik ben fier dat ik mijn laatste sigaret gerookt heb. Ik vond het een ongeloofelijke ervaring en heb vooral veel gehad aan de herkenbare verhalen en voorbeelden om dan in te zien dat ik mezelf steeds iets heb wijs gemaakt!

Kim Beguerre - Amsterdam
Ik vind het geweldig om te stoppen. De Mentale Stoppen Met Roken Methode was uitstekend en heeft me inzichten gegeven die ik anders nooit zou gehad hebben.

Christel Van der Laan - Amsterdam
Het was een super programma, geweldig goed gedaan!

MariÎtte Van de Schouw - Arnhem
Ik dacht dat stoppen een heel ding was. Zwaar en moeilijk, maar het is inderdaad een kwestie van een keuze. Het is een bevrijding, ben mijn vriendje kwijt maar heb tegelijkertijd mijn grootste vijand
ontmoet en die ben ik ook gelijk weer kwijt, was alles maar zo makkelijk. Bedankt voor de keuze!  

Brigitte de Craene - Brasschaat
Ik zal mij niet meer verveeld of beschaamd moeten voelen. Ik ben nu een vrij mens. Ik ben ontzettend opgelucht. Ik kan iedereen dit programma aanraden.

Renuka Abrol - Amsterdam
Het Mentale Stoppen Met Roken Programma heeft mij toch het zetje gegeven dat ik nodig had. Ik ga er gewoon voor. Het programma vond ik erg interessant, leuk en sfeervol.

Van Bentur Karin - Amsterdam
Het voelt als een bevrijding, ik weet dat ik gestopt ben, en ik ga er met volle overtuiging voor !


PROBEER Mijn REVOLUTIONAIRE Mentale Stoppen Met Roken hier uit.
Klik hier en geniet van je verstandige keuze gedurende vele, lange gezonden jaren.!

 

Copyright © 2015 All rights reserved.